LARKSOFT programska oprema in storitve d.o.o.

Sedež podjetja: Vrvarska ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija

Poslovna enota Slovenske konjice: Mestni trg 18, Slovenske konjice, Slovenija

 

Matična številka: 5814278000

Davčna številka: SI13236237

 

TRR pri NOVA KBM d.d.: SI56 0451 5000 0577 852

TRR pri RAIFFEISENBANK EBERNDORF REG.GEN.M.B.H.: AT43 3928 8000 0005 8511

 

Št. reg. vpisa: 2013/49596, Osnovni kapital: 8.763,00 EUR

V ČEM SE RAZLIKUJEMO

Smo mlado ambiciozno razvojno podjetje, specializirano za razvoj sodobnih kadrovskih informacijskih sistemov v oblaku. Naša specializacija nam omogoča, da smo 100% orientirani v to kar delamo. Naša programska oprema deluje globalno, je prevedena in lokalizirana v več držav. Dolgoletne izkušnje naših sodelavcev pa omogočajo kvalitetno in profesionalno izvedbo projektov, podprto s številnimi primeri dobre prakse.

V naši programski opremi je v središču pozornosti uporabnik. Vse je narejeno tako, da le ta opravlja svoje delo kar se da enostavno in učinkovito.

Programsko opremo ponujamo kot storitev računalništva v oblaku. Sodoben koncept računalništva v oblaku naročniku omogoča hiter začetek uporabe programske opreme, stroškovno učinkovitost ter prenos skrbi za delovanje na izvajalca.

Programska oprema je narejena v najsodobnejši tehnologiji, prilagojena je uporabi na osebnih računalnikih, prenosnikih, tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

TEHNOLOGIJA

Specializirali smo se za izdelavo spletnih in mobilnih poslovnih rešitev z uporabo Microsoftovih tehnologij. Temeljno ogrodje nam predstavlja Microsoftovo ASP.NET MVC5 ogrodje v kombinaciji s Telerik Kendo UI uporabniškimi kontrolami. S to kombinacijo zagotavljamo odziven s HTML5 skladen uporabniški vmesnik.

Za implementacijo poslovne logike in nivoja dostopa do podatkovnega strežnika uporabljamo lastno ogrodje temelječe na kombinaciji ogrodij CSLA.NET in Microsoft Entity Framework. Z delitvijo aplikacije na uporabniški vmesnik, poslovno logiko in nivo dostopa do podatkov zagotavljamo šibko sklopljenost med nivoji, kar nam olajša razvoj, vzdrževanje in nadgradnjo posameznih komponent.

Za hrambo podatkov uporabljamo standardne svetovne rešitve kot so Microsoft SQL Server,  MySQL Server, Oracle Database in druge.

 

Copyright 2019 by Larksoft d.o.o. Tidy - A Free Responsive DotNetNuke Skin